Κατηγορίες
Ανακοινώσεις

Ξεκινάνε τα προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ εργαζομένων & ανέργων για το 2023

Το  ΚΔΒΜ ΙΝΕΠΑΚ ΙΚΕ ανήκει από 2/2/2023  στους επίσημους καταλόγους ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΔΒΜ της ΔΥΠΑ/Υπ. Εργασίας για υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης σε ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΙ “ΠΡΑΣΙΝΕΣ” ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ για Ανέργους και Εργαζόμενους.

Το ΚΔΒΜ ΙΝΕΠΑΚ ΙΚΕ είναι το ΚΕΚ των Άνω Λιοσίων, που βρίσκεται στη Λεωφ. Φυλής 146, στα Άνω Λιόσια, με Αρ. Αδείας 1110981 ΕΟΠΠΕΠ/ Υπ. Παιδείας από το 1995, ως συνέχεια του ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ και ΚΕΚ ΑΙΑΣ ΑΕ.

Με την μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας (από 1984-ΜΟΠ και 1989-ΚΠΣ), που έχουν υλοποιήσει ακόμα και βραβευμένα ευρωπαϊκά προγράμματα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για περισσότερο από 30 χρόνια στις περιοχές των Δήμων Φυλής , Αχαρνών και Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Όσοι Άνεργοι ή Εργαζόμενοι έχετε κάνει αίτηση στη Δ.ΥΠ.Α. για ένταξη στα προγράμματα κατάρτισης σε Ψηφιακές και “Πράσινες” δεξιότητες, ελάτε να ενταχτείτε σε τμήματα Πρωινά ή Απογευματινά. Στείλτε μας το ΚΑΥΑΣ, το email σας και το τηλέφωνό σας  για να ελέγξουμε την επιτυχία σας και να σας προτείνουμε τον κατάλογο των τμημάτων που δημιουργούνται.

Μετά τη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να δείτε αναλυτικά λεπτομέρειες για τα τρέχοντα προγράμματα.

  (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά)  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023

  Με έμφαση σε Ψηφιακές και Πράσινες δεξιότητες

  Το ΚΔΒΜ ΙΝΕΠΑΚ ΙΚΕ, ως επίσημος Πάροχος Κατάρτισης της Δ.ΥΠ.Α./ΟΑΕΔ για το έργο: «Προγράμματα αναβάθμισης  δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων  σε όλους τους τομείς της οικονομίας  με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» , στο πλαίσιο της Δράσης 16913: «Νέα στρατηγική για τη δια βίου μάθηση & το εθνικό σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων, SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations)»

  Αν είσαι επιτυχών του VOUCHER της Δ.ΥΠ.Α./ΟΑΕΔ για εργαζόμενους, για το έργο «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζόμενων σε όλους τους τομείς της οικονομίας  με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»,   τότε μπορείς να διαλέξεις ένα από τα κάτωθι προγράμματα:

  1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ & ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
  2. ΒΑΣΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  3. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (SOCIAL MEDIA)
  4. ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
  5. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 80 ώρες και υλοποιείται:

  • με 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση
  • και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει:

  τουλάχιστον 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

  και έως 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

  Λίγα λόγια για τα προγράμματα:

  1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ & ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

  Σκοπός προγράμματος κατάρτισης:

  Σκοπός του προγράμματος είναι η οικοδόμηση  βήμα – βήμα,  της τέχνης και της τεχνικής γύρω από τους υπολογιστές αλλά και τον σχεδιασμό τους, αναλύοντας την ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας σαν μια νέα γλώσσα που έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας.
  Επιπλέον, το πρόγραμμα διεισδύει  στη μελέτη,  στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ιστοσελίδων, δίνοντας την βάση και την αρχή σε θέματα θεμελιώδους σημασίας σχετικά με την τεχνολογία και την αρχιτεκτονική αυτού του τομέα, παρέχοντας μια λεπτομερή ανάλυση για θέματα αιχμής.

  Σύντομη  περιγραφή

  Ο κόσμος των  υπολογιστών και η πληροφορική έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας  και θα συνεχίσει πιο δραστικά και  ουσιαστικά να διαφοροποιεί τη ζωή μας. Το πρόγραμμα εισάγει  τον εκπαιδευόμενο σε αυτό τον εξελισσόμενο κόσμο. Κατανοεί το τι είναι οι υπολογιστές,  μαθαίνει για την γλωσσά τους την δομή τους. Μαθαίνει για τα δεδομένα το διαδίκτυο και όλες τις εφαρμογές και εργασίες που γίνονται μέσω των υπολογιστών.  Επίσης, το πρόγραμμα παρουσιάζει αναλυτικά τις διαδικασίες και τις τεχνικές σχεδιασμού  ιστοσελίδων   όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά με ασκήσεις και εφαρμογές. Η τεχνολογία εξελίσσεται και το παρόν γνωστικό αντικείμενο  είναι το θεμέλιο  για κάποιον που θέλει όχι μόνο να παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά και να είναι μέσα σε αυτές.

  Μαθησιακά αποτελέσματα

  Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο ωφελούμενος μπορεί να  εφαρμόζει  τις απαραίτητες τεχνικές για  την έρευνα, την συλλογή, την αποθήκευση, την επεξεργασία και την διανομή πληροφοριών,  µε τη βοήθεια υπολογιστικών συστημάτων. Επιπλέον,  θα μπορεί να εφαρμόζει τις μεθόδους σχεδιασμού των Ιστοσελίδων όχι μόνο από την τεχνική πλευρά, αλλά και από την εικαστική,  συμμετέχοντας στη δημιουργία ενός  σωστού,  εικαστικά και αισθητικά,  αποτελέσματος.  Το τελικό αποτέλεσμα είναι να αποκτηθούν οι απαραίτητες γνώσεις  ώστε ο ωφελούμενος να γίνει  ένας αποτελεσματικός συντονιστής στον τομέα της διαχείρισης και χρήσης των υπολογιστών και του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

  Θεματικές ενότητες προγράμματος

  1. Εισαγωγή στην Πληροφορική
  2. Υλικό και Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  3. Εισαγωγή στον προγραμματισμό
  4. Λειτουργικά συστήματα και πληροφοριακά συστήματα
  5. Θεωρία βάσεων δεδομένων
  6. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοτόπων
  7. Διασύνδεση εφαρμογών με βάσεις δεδομένων

  2. ΒΑΣΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  Σκοπός προγράμματος κατάρτισης:

  Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος, ο ωφελούμενος θα κατανοεί την  χρήση των εφαρμογών Office και την έννοια του ψηφιακού κόσμου. 
  Θα γνωρίζει τη χρήση του  Word, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας κειμένου για τη δημιουργία και την επεξεργασία κειμένων για προσωπική  ή επαγγελματική χρήση.  Θα γνωρίζει τη χρήση της εφαρμογής Excel για  την αυτόματη εκτέλεσης αριθμητικών υπολογισμών, διευκολύνοντας έτσι την ανάπτυξη ισολογισμών και οικονομικών καταστάσεων και οποιαδήποτε εφαρμογής υπολογιστικών φύλλων. Τέλος, θα  κατανοεί τον τρόπο  διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών και των e-mail  μέσω του  Outlook και τη χρήση του διαδικτύου και των προγραμμάτων περιήγησης

  Σύντομη  περιγραφή

  Το παρόν πρόγραμμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση των βασικών δεξιοτήτων που πρέπει να έχει ένας πληροφορικά «εγγράμματος» πολίτης και ένας επαγγελματίας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Περιλαμβάνει τη χρήση και τις λειτουργίες του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Windows και τις εφαρμογές του Office, που αποτελούν τα βασικά εργαλεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή για  χρήση στο σπίτι, πολύ δε περισσότερο στον εργασιακό χώρο

  Μαθησιακά αποτελέσματα

  Με το πέρας της εκπαίδευσης,  ο ωφελούμενος  θα εξοικειωθεί στις  εντολές των βασικών και προχωρημένων εφαρμογών των ηλεκτρονικών υπολογιστών έτσι ώστε να βοηθηθούν στην ρύθμιση, προσαρμογή, ιεραρχία φακέλων και εκτύπωση. Θα γνωρίζει τις διαδικασίες για την επεξεργασία κειμένων, την καταχώριση και επεξεργασία δεδομένων, και την σχεδίαση. Επιπλέον, θα γνωρίζει τον τρόπο οργάνωσης επεξεργασίας κειμένου και εικόνων.  Τέλος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή για την επεξεργασία ηλεκτρονικών μηνυμάτων, την καταχώριση και επεξεργασία δεδομένων στο διαδίκτυο αλλά και επαφών και τις διάφορες μορφές αποστολών μηνυμάτων για την διευκόλυνση του στην καθημερινή, αλλά και στην επαγγελματική ζωή

  Θεματικές ενότητες προγράμματος

  Εισαγωγή στην Επεξεργασία Κειμένου

  Εισαγωγή στα υπολογιστικά φύλλα

  Διαδίκτυο – Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – Microsoft Outlook

  3. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (SOCIAL MEDIA)

  Σκοπός προγράμματος κατάρτισης

  Ο σκοπός του προγράμματος είναι ο ωφελούμενος να κατανοήσει πρωτίστως την γενική έννοια του Marketing , καθώς και την φιλοσοφία του. Ακόμα να γνωρίσει τα είδη marketing που χρησιμοποιούν οι επιχειρηματίες ώστε να προβάλλουν τα προϊόντα τους αλλά και τον ίδιο τον οργανισμό. Μέσω του προγράμματος ο ωφελούμενος θα μπορέσει να εισαχθεί στον χώρο των Social Media και να διακρίνει την χρησιμότητα τους στην ζωή του ανθρώπου. Βέβαια σκοπός είναι ο ωφελούμενος να αναγνωρίσει τη σημασία των ηλεκτρονικών μέσων και τεχνολογιών για το τμήμα marketing στις επιχειρήσεις. Επιπροσθέτως, να κατανοήσει το πλαίσιο για το σχεδιασμό της στρατηγικής του ηλεκτρονικού marketing, όπως και τα σημεία επιτυχίας μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική. Τέλος να γνωρίσει τις μεθόδους για τις διαδικτυακές αναλύσεις και να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για μια διαδικτυακή ανάλυση.

  Σύντομη  περιγραφή

  Το παρόν γνωστικό αντικείμενο περιγράφει την γενική έννοια του Marketing, την φιλοσοφία του, τα στάδια εξέλιξης του αλλά και τα είδη του. Επιπροσθέτως, αναλύει τα Μέσα Κοινωνικά Δικτύωσης, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την συχνή τους χρήση αλλά και ποια από αυτά αξιοποιούνται καθημερινά από τους ανθρώπους. Ακόμα, περιγράφει την συμβολή των Social Media στις επιχειρήσεις ως ένα είδος marketing. Τέλος, περιγράφει τα Web Metrics και Analytics, ώστε να μπορεί ο επιχειρηματίας να αξιολογεί την απόδοση τους στον χώρο του διαδικτύου.

  Μαθησιακά αποτελέσματα

  Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο ωφελούμενος θα έχει κατακτήσει την έννοια του Marketing, καθώς και τα είδη που χρησιμοποιούνται από το τμήμα Marketing των επιχειρήσεων. Ακόμα θα αναγνωρίζει την αξία των Social Media στην σύγχρονη εποχή αλλά και τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα από την πολλαπλή χρήση τους. Επιπρόσθετα θα είναι σε θέση να σχεδιάζει μια στρατηγική marketing με τα προβλεπόμενα βήματα, καθώς και να αναγνωρίζει την συμβολή των νέων μέσων και τεχνολογιών στις επιχειρήσεις. Τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα εργαλεία για μια διαδικτυακή ανάλυση, ώστε να αξιολογεί την απόδοση μιας επιχείρησης στον ιστότοπο.

  Θεματικές ενότητες προγράμματος

  1. Marketing
  2. Social Media
  3. Social Media – Εισαγωγή νέων ηλεκτρονικών μέσων και τεχνολογιών στο Marketing
  4. Μέτρηση αποτελεσματικότητας e-marketing

  4. ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

  Σκοπός προγράμματος κατάρτισης

  Οι ωφελούμενοι θα γνωρίσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την διαχείριση και την συντήρηση κτιρίων και  θα αποκτήσουν γνώσεις για τις ψηφιακές επικοινωνίες και τις τεχνολογίες δικτύων ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίζουν την έξυπνη διαχείριση και τη συνεχή βελτιστοποίηση-αυτοματοποίηση των κτιρίων και να μπορούν να αξιοποιούν τα τεχνολογικά εργαλεία έξυπνης διαχείρισης (BMS, BIM, Internet of Things κ.ά.) των έξυπνων σπιτιών, αλλά και την υλοποίηση έξυπνων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με την χρήση της τεχνολογίας του παγκόσμιου αποδεκτά προτύπου KNX.

  Σύντομη  περιγραφή

  Η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη που σημειώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, εκτός των υπολοίπων επιπτώσεων της, έδωσε μια τεράστια ώθηση στους οικιακούς αυτοματισμούς και στο «έξυπνο σπίτι» με τις διασυνδεμένες συσκευές που ελέγχει ο κάτοικος του ακόμα και από απόσταση. Σκοπός της ύπαρξης του «έξυπνου σπιτιού» είναι να δώσει άνεση, διευκολύνσεις, ψυχαγωγία και ασφάλεια στον χρήστη, βελτιώνοντας το επίπεδο ζωής του, αλλά και να συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας που είναι αναγκαία στην σύγχρονη εποχή με τα ορατά προβλήματα της περιβαλλοντικής ρύπανσης, της κλιματικής αλλαγής και της συνεχιζόμενης εξάντλησης των φυσικών πόρων

  Μαθησιακά αποτελέσματα

  Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτεί η διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων και θα κατανοούν τις ευρύτατα χρησιμοποιούμενες στην εποχή μας ψηφιακές επικοινωνίες δεδομένων και τον τρόπο λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και των δικτύων υπολογιστών και τις εφαρμογές τους στην τεχνολογία έξυπνων σπιτιών και των συστημάτων διαχείρισης κτιρίων.

  Θεματικές ενότητες προγράμματος

  1. Εισαγωγικές Βασικές Γνώσεις
  2. Αρχές δικτύων Επικοινωνιών
  3. Τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού για εξοικονόμηση ενέργειας
  4. Εισαγωγή στο Σύστημα Έξυπνων Εφαρμογών (BUS) – Εισαγωγή στο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίου (BMS)
  5. Εισαγωγή στις έξυπνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις – Τοπολογία στην τεχνική ΚΝΧ ΤΡ1 – Βασικά υλικά για έξυπνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  6. Προγραμματισμός και πρακτικές εφαρμογές με το ETS4

  5. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Σκοπός προγράμματος κατάρτισης

  Το παρόν γνωστικό αντικείμενο δίνει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την πλήρη κατανόηση της έννοιας της Κυκλικής Οικονομίας, αλλά και των αρχών της. Επιπροσθέτως, δίνει την ικανότητα της αντίληψης των βασικών χαρακτηριστικών του κυκλικού μοντέλου και της δυνατότητας μετάβασης από ένα γραμμικό σύστημα σε ένα κυκλικό. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας σε διάφορες φάσεις του προϊόντος και το κυκλικό επιχειρηματικό μοντέλο. Επιπλέον, αναλύονται οι εφαρμογές του κυκλικού μοντέλου στον πρωτογενή τομέα και η εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα. Τέλος, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του οικοσυστήματος, της φύσης και της βιοποικιλότητας του τόπου.

  Σύντομη  περιγραφή

  Οι επιχειρήσεις, σήμερα, οφείλουν να ακολουθούν καινοτόμα συστήματα και μοντέλα. Ένα από αυτά είναι της Κυκλικής Οικονομίας. Η μετάβαση από ένα γραμμικό σε ένα κυκλικό μοντέλο κρύβει ευκαιρίες και προκλήσεις. Η κυκλικότητα, ωστόσο, επηρεάζει πολλούς τομείς πέρα των επιχειρήσεων, όπως η γεωργία, τα οικοσυστήματα και οι προστατευόμενες περιοχές. Το μοντέλο αυτό, επομένως, πρέπει να υιοθετηθεί, τόσο από τις επιχειρήσεις, όσο και από την κοινωνία. Οι εφαρμογές της κυκλικής οικονομίας στον πρωτογενή τομέα παίζουν καθοριστικό παράγοντα στην κατανόηση της έννοιας της επαναχρησιμοποίησης. Παράλληλα, το κυκλικό μοντέλο κρίνεται απαραίτητο ως μέσο για την αντιμετώπιση της σύγχρονης κλιματικής αλλαγής, η οποία επηρεάζει κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στον πλανήτη. Πολλές είναι οι επιχειρήσεις στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, που ακολουθούν διάφορες εθνικές στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, προκειμένου να προστατευτούν τα οικοσυστήματα και η βιοποικιλότητα της περιοχής. Συνεπώς, το μοντέλο αρχίζει και λαμβάνει κύριο ρόλο στην καθημερινότητα της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

  Μαθησιακά αποτελέσματα

  Με το πέρας του παρόντος προγράμματος, θα είναι δυνατή η κατανόηση της έννοιας της Κυκλικής Οικονομίας, καθώς και των διαφορών του γραμμικού μοντέλου με το κυκλικό. Θα μπορεί να γίνει  εκτενής ανάλυση του κυκλικού μοντέλου, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα, που φέρει στις επιχειρήσεις, παγκοσμίως και την συμβολή του στη διατήρηση της βιωσιμότητας. Επιπλέον, θα μπορεί να αναλυθεί με πιο εύκολο τρόπο η σχέση του πρωτογενή τομέα με την Κυκλική Οικονομία . Με την παρουσία κυκλικών επιχειρηματικών μοντέλων στον Ελλαδικό χώρο, θα είναι δυνατή η αναγνώριση των διάφορων μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν υιοθετήσει την κυκλική συμπεριφορά, καθώς και των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών οφελών από αυτές τις ενέργειες. Τέλος, μπορεί να γίνει πιο εύκολα κατανοητή η σημασία της κλιματικής κρίσης και πως μπορεί να επηρεάσει τα οικοσυστήματα και τις προστατευόμενες περιοχές του πλανήτη.

  Θεματικές ενότητες προγράμματος

  1. Το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας
  2. Μετάβαση στην κυκλική οικονομία
  3. Πρωτογενής τομέας και Κυκλική Οικονομία
  4. Εθνική Στρατηγική για την Κυκλική Οικονομία
  5. Κυκλική Οικονομία και μικρές επιχειρήσεις
  6. Οικοσυστήματα και προστατευόμενες περιοχές