Κατηγορίες
Σεμινάρια / Πιστοποιήσεις

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – ΕΦΕΤ

Το ΚΔΒΜ ΙΕΝΠΑΚ πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα την Υγιεινή και την Ασφάλεια Τροφίμων γνωστό και ως ΕΦΕΤ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΠΙΠΕΔΟ 1) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/1708-07.

Περιλαμβάνει 10 ώρες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κατεβάστε την αίτηση για το σεμινάριο από εδώ.

Επικοινώνησε τώρα για περισσότερες πληροφορίες με το Κ.Δ.Β.Μ. ΙΝΕΠΑΚ, Λεωφόρος Φυλής 146, Άνω Λιόσια
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102486041-2
e-mail: info@inepak.gr