ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ;

Έχεις δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα της ΔΥΠΑ «Πάω Μπροστά», για αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου σε Ψηφιακά  και “Πράσινα” επαγγέλματα.

Δικαίωμα συμμετοχής και επομένως δικαίωμα υποβολής «Αίτησης Συμμετοχής» για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Εργαζομένων για κατάρτιση μέσω των Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι. και των αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ. έχουν εργαζόμενοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Να είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.

2. Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

3. Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Αν έχεις υποβάλει αίτηση για ένταξη στα προγράμματα κατάρτισης σε Ψηφιακές και “Πράσινες” δεξιότητες, διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, και στείλτε μας το ΚΑΥΑΣ, το email σου και το τηλέφωνό σου για να ελέγξουμε την επιτυχία σου και να σε ενημερώσουμε για τα τμήματα που δημιουργούνται.

Αν δεν έχεις υποβάλει αίτηση, κάντο τώρα. Τα προγράμματα θα είναι ανοιχτά μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού. Διάβασε περσσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπλήρωσε την αίτηση, είναι πολύ εύκολο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/katartisi-ergazomenon  .

Χρειάζεσαι τους κωδικούς taxisnet, φωτοτυπία της ταυτότητας, το ΙΒΑΝ, φωτοτυπία του τίτλου σπουδών, φωτοτυπία του πιστοποιητικού ξένης γλώσσας (αν υπάρχει), και υπεύθυνη δήλωση που τη δημιουργείς μέσω gov.gr με κείμενο που σου προτείνει η αίτηση.

Αν δυσκολεύεσαι να την υποβάλεις, έλα να την κάνουμε μαζί, αφού έχεις μαζί σου τα παραπάνω

Με το τέλος της υποβολής μη ξεχνάς να μας στείλεις το ΚΑΥΑΣ, το email σου και το τηλέφωνό σου στο info@inepak.gr για να ελέγξουμε την επιτυχία σου και να σε  ενημερώσουμε για τα τμήματα που δημιουργούνται!